top of page
Talentenplan

 

Uniek is het talententeam van Manege Ars Longa!

 

Jaarlijks wordt er door de instructeurs van Manege Ars Longa gescout voor dit talententeam. Kinderen die aanleg hebben, inzet tonen en ambitie hebben, kunnen geselecteerd worden. 

 

Alleen kinderen die wekelijks minimaal 1 reguliere rijles volgen, komen in aanmerking voor het talentenplan, mits ze gescout worden.

Doel van dit team is om de kinderen nog meer te stimuleren en vooruit te helpen in de paardensport. Zij bevinden zich in een select gezelschap van waaruit diverse activiteiten georganiseerd worden in de breedste zin van het woord.

 

Zo krijgen deze kinderen de kans om een keer in de twee weken extra te rijden. In deze lessen zal dieper op de stof ingegaan worden. De lessen bestaan uit theorielessen, vaardigheidstrainingen en er worden gastdocenten uitgenodigd om les te geven. Daarnaast zullen er diverse uitstapjes georganiseerd worden naar andere professionele dressuur- en springstallen en naar evenementen.

 

Naast het talententeam is er ook een talenten-plus-team waarin de betere ruiters uit het talententeam komen te rijden. Zij zullen het visitekaartje van de manege gaan vormen. Dit is weer een extra stimulans voor de kinderen uit het talententeam om hierin te komen.

 

bottom of page