top of page
Handel- & wedstrijdstal

 

Walter van den Brand en Chantal van Hulten hebben de dagelijkse leiding over de handel- en wedstrijdstal Ars Longa. Chantal is als amazone verantwoordelijk voor de opleiding, africhting en het uitbrengen van de wedstrijd- en handelspaarden.  

 

Walter is verantwoordelijk voor de fokkerij en aan- en verkoop van getalenteerde dressuurpaarden. Met klinkende namen als Selmer (v. Houston) Grand Prix startgerechtigd onder Chantal van Hulten, Sensation (v. Jazz), gezamenlijk eigendom met Awater, succesvol dressuurmerrie onder Tanja Awater in de Prix St. Georges en Painted Black, succesvol KWPN dekhengst en Grand Prix met Anky van Grunsven, heeft Walter van den Brand zijn visitekaartje afgegeven in de nationale en internationale dressuursport.  

 

Uit eigen fokkerij bieden wij regelmatig talentvolle 3 en 4 jarige dressuurbeloftes aan!  

 

Bent u op zoek naar een getalenteerd dressuurpaard? Neem vrijblijvend contact met ons op: Walter van den Brand: 06-53160376. Wij helpen u graag verder!

 

Chantal wordt in haar trainingen en wedstrijden begeleid door Frenk Jespers, Marlies van Baalen en Walter van den Brand.

bottom of page