Archief

Update Corona virus

April 24, 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet afgelopen dinsdag 21 april hebben de KNHS en FNRS gekeken naar wat de nieuwe maatregelen betekenen voor de paardensport. Belangrijkste wijziging op de huidige maatregelen is dat kinderen en jeugd t/m 18 jaar weer samen buiten kunnen sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Dit betekent dat vanaf woensdag 29 april de lessen voor de jeugd t/m 18 jaar weer gaan beginnen in de buitenlucht. Hierbij moet wel minimaal 1,5 meter afstand worden gehouden tussen elkaar. Er mogen geen ouders langs de rijbaan staan en de kantines blijven gesloten. Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: blijf thuis.

Hierbij willen wij aanvullen dat iedereen tot 18 jaar weer kan komen paardrijden op zijn eigen les tijd. We verzoeken wel dat iedereen maar een kwartier vóór de les op de manege aankomt en een kwartier ná de les weer naar huis gaat. Je komt met één begeleider (bijvoorbeeld een ouder of verzorger) en verder komen er geen vriendjes of vriendinnetjes mee. De begeleider wordt tussentijds ook verzocht om even weg te gaan. Op deze manier is het niet te druk op stal en aan de bakrand. De Groepslessen zullen in de buiten bak en de spring wei gegeven worden. De Privé lessen mogen in de achter bak beginnen (maar Nienke doet zo veel mogelijk buiten). Tijdens de lessen, zullen wij de begeleiders en de ruiters informeren over het programma dat we gaan opstarten betreft het inhalen van de verloren lessen. Afwezigheid van lessen kan nog steeds doorgegeven worden via de Ruiter App.

Maatregelen Corona virus

March 10, 2020

Naar aanleiding van de verspreiding van het Corona virus de onderstaande mededeling:

Onze lessen voor kinderen en volwassenen gaan door. Echter, wij volgen het advies van het RIVM op en vragen alle klanten en medewerkers met gezondheidsklachten (hoesten, kortademig, koorts) zich af te melden en thuis te blijven. 

Voor het inhalen van lessen worden speciale momenten ingepland. Hierover volgt nog informatie. 

Clinic van Lammert Haanstra

February 14, 2020

Manege Ars-Longa had niemand minder als longeer- en dressuur specialist Lammert Haanstra gevraagd om zijn kennis, passie en vakkundigheid over te dragen tijdens een 3 uur durende clinic.

Een verslag van deze clinic is te lezen door op de foto te klikken. 

Zwangerschapsverlof Tamara

January 29, 2020

Zoals velen van jullie al weten, is Tamara zwanger. Vanaf 30 januari begint haar zwangerschapsverlof en om die reden zullen haar lessen opgevangen worden door collega's. Door op de foto te klikken kun je een overzicht zien van wie welke les overneemt. 

Tamara, geniet van je verlof en we zien jou en je kleintje graag weer terug. 

Definitieve startlijst onderlinge wedstrijd 11 en 12 januari 2020

January 10, 2020

Als je op de foto klikt zie je de definitieve startlijsten van de onderlinge wedstrijd van dit weekend. Heel veel succes aan alle ruiters die meedoen!

Carrousel uitvoering en nieuwjaarsborrel

January 03, 2020

Wij nodigen u allen uit om op 4 januari 2020 om 19:30 te komen kijken naar een uitvoering van onze jeugd carrouselgroep. Na de show zouden wij graag samen het nieuwe jaar inluiden. Iedereen is welkom!

Sinterklaas

November 26, 2019

Sinterklaas is weer in het land en alle kinderen tot 9 jaar mogen bij manege Ars Longa de schoen komen zetten! Hopelijk zijn jullie allemaal lief geweest en komt Sinterklaas de schoentjes ook dit jaar weer vullen! Vanaf 6 december kunnen jullie je gezette schoentje komen legen!

Sint Maarten

November 10, 2019

Tijdens de Sint Maarten viering in Zaltbommel, waren ook speciale gasten van Manege Ars Longa uitgenodigd. Walter met onze lieve Viona zijn te zien in het volgende filmpje: https://www.omroepgelderland.nl/media/player/33293 

Definitieve startlijst onderlinge wedstrijd

September 20, 2019

De definitieve startlijst voor de wedstrijd van 21 en 22 september. Wees op tijd en houdt rekening met eventuele inloop en uitloop. 

Veel succes en plezier!

Carrousel uitvoering in Meeuwen

September 06, 2019

Afgelopen zaterdag 9 september 2019 gaf onze Carrouselvereniging Changement een geweldige show op de streekdagen in Meeuwen! Met 16 ruiters en 16 paarden op een onbekend terrein waar van alles te zien en te horen was, zijn wij ontzettend trots met de fantastische show die hier neergezet is!

Op onze video pagina kunt u de uitvoering terugkijken. 

Roosterwijziging 7 september

August 30, 2019

Vanwege de streekdagen in Meeuwen en de uitvoering van onze carrousel vereniging Changement, wisselen op zaterdag 7 september de lessen van 10 uur en 13 uur om. 

Dus de ruiters uit de les van 10 uur rijden eenmalig om 13 uur en de ruiters uit de les van 13 uur rijden om 10 uur deze dag. 

Uitvoering carrousel

August 23, 2019

Zaterdag 7 september komen de paarden en ponies van manege Ars Longa in actie op de jaarlijkse streekdagen in Meeuwen. Op dit evenement zal onze carrousel vereniging Changement om 15:00 uur een show geven. 

Kom jij ook kijken? Voor meer informatie over het evenement ga naar https://www.streekdagen.nl/ 

1e Onderlinge Dressuurwedstrijd

August 18, 2019

Op zaterdag 21 september en zondag 22 september gaat het nieuwe wedstrijdseizoen van start!

Zaterdagavond beginnen we met de volwassenen en de rubriek 'eigen paard'. 

Zondag is voor de jeugd. 

Inschrijven kan op het mededelingenbord naast de kantine. Inschrijven kan t/m 6 september. 

Veel succes met oefenen!

Jeuk!

August 16, 2019

Wij verzoeken iedereen die gebruik maakt van eigen dekjes, oornetjes, peesbeschermers en dergelijke om deze spullen te wassen zonder wasverzachter en met vloeibaar wasmiddel. Sommige ponies en paarden kunnen hier gevoelig voor zijn en dan jeuk en irritatie aan de huid ervaren. 

Bij voorbaat dank!

Ponykamp juli 2019!

July 16, 2019

Ponykamp juli 2019 was met dank aan de enthousiaste ruiters, liefste ponies en vrolijke leiding weer een succes!

Een filmpje van dit leuke avontuur is terug te vinden op de video pagina. 

Springles van Twan Pardoel!

May 21, 2019

Deze maand hebben we in het talentenplan een bijzondere les gehad: springles van Twan Pardoel! Wat is het goed bevallen en wat hebben onze talentjes weer veel geleerd. Het was een geweldige ervaring. Twan, namens team Ars Longa en namens ons talentenplan, heel erg bedankt voor je inzet en je leuke les!

Uitslag 4e Onderlinge Dressuurwedstrijd Volwassenen

May 17, 2019

Op zaterdagavond 18 mei hebben we alweer de 4e en laatste (!) onderlinge dressuurwedstrijd voor volwassenen georganiseerd. De uitslag kun je zien door op de afbeelding te klikken. Het was een supergezellige avond en iedereen heeft zich weer van zijn/haar beste kant laten zien. Wij zijn trots!

4e Onderlinge Dressuurwedstrijd Jeugd

May 18, 2019

Op zondag 19 mei organiseren we de 4e en laatste (!) onderlinge dressuurwedstrijd (seizoen 2018/2019) voor de Jeugd. De definitieve startlijst is te bekijken door op de afbeelding te klikken. Er zijn een aantal wijzigingen in de tijden, dus kijk even goed hoe laat je moet starten. De kosten bedragen €7,50 per persoon en is op de dag zelf te voldoen. Succes en veel plezier met oefenen!

Ponykamp!!!

April 30, 2019

Het eerste ponykamp van dit jaar op Manege Ars Longa was een succes!

3 dagen en 2 nachten vol lachen, dansen en natuurlijk paardrijden. De gezelligheid van de kinderen, het enthousiasme van de leiding en het geweldige karakter van onze pony's en paarden zijn een gouden combinatie!

 

Er zijn nog plekken vrij voor ponykamp op 15 juli en 5 augustus. Mocht je interesse hebben, wacht dan niet te lang, want vol=vol

Gratis Poetscursus

February 22, 2019

Op zaterdag 23 februari wordt een mini-poetscursus gegeven voor ruitertjes van Ars Longa. Hier wordt ingegaan op het goed poetsen van de pony's en waarom, op- en afzadelen, hoofdstel aan- en uitdoen, stijgbeugels op maat maken en hoeven uitkrabben. Je mag je eigen poetsspullen meenemen! De cursus duurt van 13.00 tot 14.00 uur. Graag opgeven in de kantine. Max. 10 deelnemers om de aandacht optimaal te houden. Vol = vol!

Gastles van Rik Jespers

January 02, 2019

Afgelopen donderdag 3 januari kregen onze Talentenplan-ruiters een gastles van Rik Jespers.

Rik Jespers runt zijn eigen manege en trainingsstal ' Stal Hoeveneind' in Teteringen.

Er werd in 3 groepen gereden en elke groep kreeg gerichte instructie, afhankelijk van leeftijd en niveau.

Graag willen we van de gelegenheid gebruik maken om Rik van harte te bedanken voor de gegeven lessen. Onze talentenplan-ruiters kunnen weer aan slag met alle tips!

Op onze facebookpagina staan meer foto's.

Onderlinge Dressuurwedstrijd Volwassenen

December 28, 2018

Op zaterdagavond 29 december werd de tweede Onderlinge Dressuurwedstrijd voor volwassenen georganiseerd. 

Het was een hele geslaagde, gezellige avond. De uitslag is te zien door op de afbeelding te klikken. 

Lessen inhalen i.v.m. de kerstdagen

December 24, 2018

Er is een extra inhaalmogelijkheid vanwege de lessen die op Eerste en Tweede Kerstdag vallen. Deze inhaallessen vinden plaats op donderdag 27 december:

verdeelde bak 10.00-11.00

verdeelde bak 11.00-12.00

rijtjesles 12.00-13.00

Graag opgeven bij Walter (telefonisch of via app).

Uitslag Onderlinge Dressuurwedstrijd Jeugd

December 15, 2018

Op zondag 16 december werd de tweede Onderlinge Dressuurwedstrijd voor de Jeugd georganiseerd. De uitslag is te zien door op de afbeelding te klikken. Het was een geslaagde dag. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, de mooie proeven en natuurlijk voor de hulp achter de schermen!

Spetterend optreden van Carrouselvereniging Changement

December 14, 2018

Afgelopen zaterdag 15 december gaf onze Carrouselvereniging Changement een optreden op Manege Hoeveneind in Teteringen. Het was een groep met 16 combinaties die een spetterende show weggaven. De beelden spreken voor zich! Ook een keer een show zien of boeken, neem dan vrijblijvend contact op met Walter van de Brand: 06-53160376 De video is te bekijken door op de afbeelding te klikken of op onze videopagina: https://www.manegearslonga.nl/video-s

Nieuwjaarsborrel

January 11, 2019

Op 12 januari is onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel. We willen graag met jullie proosten op het nieuwe jaar. Het eerste drankje is van het huis! Vanaf 18.30 zijn jullie van harte welkom. Om 19u begint het. Carrouselgroep Cheval Volant zal een mooie demonstratie verzorgen! We hopen jullie allemaal te zien. Voor de volledige informatie kunt u op de afbeelding klikken.

Show Carrousel Vereniging Changement

December 14, 2018

Komen jullie ons aanmoedigen? Op zaterdag 15 december om 18.30 verzorgt onze Carrousel Vereniging Changement een show op Manege Hoeveneind in Teteringen (bij Breda). Heel veel van onze manegepaarden en -pony's doen hun uiterste best om voor jullie te schitteren! het zou leuk zijn  om jullie daar allemaal te zien: Hoeveneind 118, 4748 NH Teteringen.

Klik op de afbeelding voor de volledige informatie.

Sinterklaas

November 24, 2018

Alle Ars-Longa kindjes tussen de 6 en 9 jaar mogen deze week hun schoentje zetten bij de schoorsteen in de kantine. Hopelijk vult Sinterklaas deze weer. Vanaf 3 december mogen de schoentjes uitgehaald en opgehaald worden. 

Bedankt lieve Speedy

November 14, 2018

Lieve Speedy,
Zo vele kinderen hebben op jou leren rijden. Altijd werkwillig en nooit was jou iets teveel, totdat je een infarct kreeg.
De laatste jaren mocht jij van je pensioen genieten in de wei, totdat dat ook te veel werd.
Lieve Speedy. Je was de beste !!
We zullen je nooit vergeten.....

Lessen inhalen:

October 31, 2018

Vanwege de volle jeugdlessen zijn er veranderingen rondom het inhalen: Als eerste dient er minimaal 24 uur van tevoren afgemeld te worden voor een les, anders heeft u geen recht om de les in te halen. Inhalen in de lessen is niet meer mogelijk, omdat de meeste lessen vol zitten en we de kwaliteit willen behouden. Nieuwe inhaalmomenten: Elke eerste zaterdag van de maand om 9:00 uur, inhaalles voor gevorderden. Elke laatste zaterdag van de maand om 9:00 uur, inhaalles rijtjesles. Voor deze lessen kan ingeschreven worden op het magneetbord naast de kantine. Ook hier zit een limiet aan en geldt vol = vol. Wij hopen hiermee het inhalen beter te laten verlopen voor onze klanten. Vragen of opmerkingen kunt u altijd bij ons kwijt.  

Uitslag Onderlinge Dressuurwedstrijd van zaterdag 29 september

September 28, 2018

Op zaterdagavond 29 september wordt de onderlinge dressuurwedstrijd voor volwassenen gereden. De uitslag is bekend en is te vinden door op de afbeelding te klikken. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Uitslagen van zondag 30 september

September 29, 2018

De eerste onderlinge dressuurwedstrijd van seizoen 2018/2019 voor de jeugd heeft plaatsgevonden op zaterdag 29 en zondag 30 september a.s. De uitslag is bekend! Je kunt deze bekijken door op de afbeelding te klikken. Iedereen heeft goed zijn best gedaan. Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Prince

September 02, 2018

Mogen we jullie even voorstellen aan Prince, onze nieuwste aanwinst!

Paco

August 31, 2018

Onze lieve Paco heeft na jaren zich ingezet te hebben voor alle kinderen een leuk plekje gevonden in Gameren. Wij bedanken Paco voor zijn inzet en Willeke voor haar goede zorgen !

Gratis poetscursus

September 07, 2018

Op zaterdag 8 september a.s. wordt er weer een gratis poetscursus gegeven voor de ruitertjes (en hun ouders) van manege Ars Longa. Hier wordt ingegaan op: het goed poetsen van de pony’s en waarom dat nodig is, hoeven uitkrabben, op- en afzadelen, hoofdstel aan- en uitdoen, stijgbeugels op maat maken. Deelname is gratis dus geef je snel op aan de bar, want vol is vol! De cursus is van 13.00u-14.00u.

Uitslag laatste Onderlinge Dressuurwedstrijd Jeugd

June 23, 2018

De uitslag van de laatste Onderlinge Dressuurwedstrijd voor de Jeugd is bekend (zichtbaar door op de afbeelding te klikken). Er is heel goed gereden en veel deelnemers hebben weer winstpunten te pakken. Daarnaast kregen we complimenten van de jury dat de pony's er zo mooi uitzagen!

Definitieve Startlijst laatste Onderlinge Dressuurwedstrijd Jeugd

June 23, 2018

De laatste Onderlinge Dressuurwedstrijd voor de Jeugd van dit seizoen wordt verreden op zondag 24 juni a.s. De definitieve startlijst is te zien door op de afbeelding te klikken. We wensen iedereen a.s. zondag veel succes! 

Notitie: F2 staat gelijk aan B zonder galop! 

Definitieve startlijst Onderling Dressuur Volwassenen

June 22, 2018

Manege Ars Longa organiseert weer de laatste Onderlinge Dressuurwedstrijd voor Volwassenen op zaterdagavond 23 juni. Er zijn ook enkele startplaatsen beschikbaar voor kinderen die graag op zaterdag willen rijden.

Kijk voor de definitieve startlijst door op de afbeelding te klikken! We wensen iedereen veel succes!

En zijn naam is....

June 04, 2018

Hebben jullie onze nieuwe aanwinst al gezien? Deze knappe ruin heeft alleen nog een naam nodig! Kunnen jullie ons helpen met de keuze? Lever een briefje met de naam van jouw keuze in bij de bar. Vergeet niet ook je eigen naam erop te zetten! Jullie krijgen tot en met a.s. vrijdag 8 juni de tijd om een passende naam door te geven en zaterdag 9 juni zullen wij de naam en de winnaar bekend maken. De winnaar krijgt een privéles op deze pony! Spannend!!

BBQ-party

July 06, 2018

Op zaterdag 7 juli a.s. is er een BBQ-party bij Manege Ars Longa, georganiseerd door Carrouselvereniging Changement. De opbrengst zijn deels een sponsoring voor de carrouselvereniging. Iedereen is welkom! Kosten, incl. welkomstdrankje € 15,- p/p, kinderen 4-12 jaar: 7,50. Overige drankjes zijn exclusief! Graag opgeven bij Walter voor 1 juli a.s. Graag vooraf contant betalen. Zorg dat je erbij bent!! Voor meer info zie onze facebookpagina.

Clinic Paardenfysiotherapeut Jarko Dun

March 16, 2018

Zaterdag 17 maart jl. werd er een clinic van Jarko Dun georganiseerd op Manege Ars Longa. Hij is paardenfysiotherapeut en werkt met veel topruiters uit de dressuur, springsport en eventing. Samen met deze ruiters brengt hij paarden in topconditie. Tijdens de clinic heeft hij zijn kennis en enthousiasme gedeeld via een powerpoint presentatie en tijdens het praktijkdeel behandelde hij een paard. Ook gaf hij vanaf de grond instructie aan het talententeam.

Graag willen wij via deze weg iedereen bedanken voor hun aandacht, inzet en medewerking. Onze speciale dank gaat uit naar Jarko!

Ponykamp!!!!

April 29, 2018

Hebben jullie het al gehoord? Er wordt, bij voldoende deelname, een PONYKAMP georganiseerd op manege Ars-Longa!

Van maandag 30 april t/m woensdag 2 mei 2018!

Dus 3 dagen en 2 overnachtingen!! We bieden een programma vol met leuke spelletjes: pony rijden, pony versieren, bonte avond en nog veel meer ....

Inschrijven kan nog bij Walter of aan de bar.

Kosten zijn € 185,-

P.S. In de zomervakantie zijn er meerdere ponykampen!!

Pony Power for Kids

March 24, 2018

Op 25 maart is er in Manege Ars Longa een gratis informatiemiddag over de cursus: Pony Power for Kids. Deze cursus is geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Deze cursus wordt m.b.v. pony's gegeven en laat kinderen letterlijk in hun eigen kracht komen. Hierdoor oefenen kinderen op een speelse, educatieve manier de sociale vaardigheden. De cursus start in juni op onze locatie in Velden en zal 5 middagen en een terugkomdag bevatten. De info-middag waarin alle uitleg over de cursus gegeven wordt, duurt van 14-16 uur. Aanmelden kan bij Manege Ars Longa of via info@spoenckkc.nl.

Clinic Tanja Awater

January 04, 2018

Ons talentenplan was V.I.P bezoeker van de clinic van Tanja Awater met haar paard Ziniki (v. Special D).

Tanja rijdt met dit paard succesvol op het hoogste niveau en lest onder meer bij Coby en Marlies van Baalen.

Tanja behandelde te paard vragen van onze talenten over waar ze op dit moment in de training tegen aan lopen. Hierdoor zagen we gelijk wanneer een oefening (niet) goed gereden werd. 

Daarna kwam Tanja tijdens de Talentenplus-les zelf in de bak om onze talenten tips te geven. Ook de andere talententeams krijgen nog een les van Tanja! 

Tanja, hartelijk bedankt voor je tips en les en  heel veel succes in je dressuur carrière samen met Ziniki!

Dressuurwedstrijd voor Volwassenen

January 19, 2018

Wegens succes organiseren wij opnieuw een

Onderlinge Dressuur wedstrijd voor volwassenen!!!

Wanneer? Zaterdagavond 20 Januari 2018 

Inschrijven mogelijk tot 6 januari 2018

Kosten €7,50 p/p, op de avond zelf te voldoen! 

Nieuwjaarsborrel

January 05, 2018

Op 6 januari 2018 nodigt Manege Ars Longa alle manegeklanten, pensionklanten en betrokkenen uit voor een spetterende Nieuwjaarsborrel met om 17.00U een knallend optreden van Carousselvereniging Changement!!

Kom ook gezellig met ons proosten op het nieuwe jaar. Je bent welkom vanaf 17.00u en het duurt tot in de late uurtjes.

Schoen zetten

December 04, 2017

Net als vorige jaren mogen alle kinderen t/m 9 jaar van Manege Ars Longa hun schoen zetten in de kantine bij de schoorsteen. Wij hebben dan op 2 december van 14-16u Sinterklaasfeest en Sinterklaas heeft gezegd dat hij probeert te komen, samen met zijn pieten! Die middag mogen ook de schoentjes uitgehaald worden!

Aankondiging Pas de Deux 2017

December 22, 2017

Wat is een Pas de Deux?

Dat is een dressuurproef op muziek die je met z'n tweeën zo mooi en synchroon mogelijk moet rijden.

Dus wil jij samen met je vriendinnetje, vriendje, mama, papa, oma of opa een leuke Pas de Deux-proef rijden, schrijf je dan snel in, want Vol is Vol!

De Pas de Deux proeven worden gehouden op 23 december in de middag (exacte tijden volgen nog) bij Manege Ars Longa. De kosten bedragen €7,50 per persoon. Je kunt je inschrijven op de lijst op het mededelingenbord naast de kantine.

Davina

November 14, 2017

Sommigen van jullie zullen haar al wel in de stallen ontmoet hebben, maar toch willen we onze nieuwste aanwinst nog even officieel aan jullie voorstellen: Davina heet ze. Het is een merrie van 14 jaar en superlief! Ze rijdt dressuur in L en ook springen in L. Ze is braaf op stal en onder het zadel. Ze is wel heel actief tijdens het rijden en daarom wordt ze ingezet in de lessen voor de wat gevorderde ruiters.

Uitslagen van 28 en 29 oktober

October 27, 2017

De uitslagen van de eerste onderlinge wedstrijd meetellend voor het kampioenschap 2017/2018 zijn bekend (klik hiervoor op de foto).

Wij zijn erg trots op wat de kinderen weer hebben laten zien. Heel erg knap gedaan iedereen!

Verder willen wij de ouders bedanken voor het begrip en geduld. Wij streven er naar om het wedstrijdschema aan te houden en dat is dit keer niet is gelukt. Onze welgemeende excuses hiervoor. We gaan dit evalueren en zorgen ervoor dat de volgende wedstrijd weer verloopt zoals u van ons gewend bent.

Afscheid van Anita

October 26, 2017

Helaas... waar we al bang voor waren is werkelijkheid geworden. Anita is niet meer... Na 2 weken in de kliniek kregen we vanmorgen het bericht dat er niets meer aan te doen was. De antibiotica sloeg niet aan. De veeartsen adviseerden om haar in te laten slapen zodat verder lijden haar bespaard bleef. Wij willen Lenneke van Riel van DAP Moergestel bedanken voor de wijze waarop ze alles in het werk heeft gesteld om Anita er bovenop te helpen. Het mocht niet baten...

Wij zullen op zoek moeten naar een vervanger voor Anita, al zal dit heel lastig worden. Anita is niet te vervangen! Honderden kinderen hebben op deze lieve, brave, vrolijke en altijd vriendelijke New Forest pony leren paardrijden. Anita bedankt!!

Tiroler Abend

November 02, 2017

Jaaaa!!! Het is weer zover: op vrijdag 3 november vanaf 21.30u is onze beroemde Tiroleravond! Entree is gratis!
Kom je ook?

Dag lieve Kamaz...

October 15, 2017

Helaas hebben we Kamaz (Kamasutra) moeten laten inslapen. Haar dikke darm was gedraaid en het werd niet beter. Gezien haar leeftijd (25) was een operatie te riskant. We gaan haar ontzettend missen. Het was een geweldig fijn manegepaard en zeer meewerkend. Dag lieve Kamaz...

LET OP: Wijziging Automatische Incasso

October 11, 2017

Let op: de automatische incasso wordt gewijzigd. Vanaf 1 november wordt de incasso altijd begin (1e) van de maand afgeschreven. Het kan dus zijn dat er bij u ter overbrugging van een aantal dagen tot aan 1 november een kleiner bedrag afgeschreven wordt. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u hiervoor altijd bij Walter terecht (06 53160376).

Nieuwste aanwinst

October 07, 2017

Mogen we onze nieuwste aanwinst even aan u voorstellen: dit is onze nieuwe manege-hond. Het is een reu van 14 weken van het ras Kuvasz, een Hongaarse herder. Hij luistert naar de naam OKER.

Demonstratie Carousselvereniging Changement

September 30, 2017

Tijdens het Heusdens Ruiterfestijn gaf onze eigen Carrouselvereniging Changement een demonstratie. Het was een groot succes. Voor meer info: 

https://www.manegearslonga.nl/carrousel en 

https://www.manegearslonga.nl/video-s

Haadi

September 19, 2017

Helaas hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van Haadi. Hij had al langere tijd last van een langdurige en pijnlijke peesblessure en toen we hoorden dat er geen kans was op herstel hebben wij in het belang van Haadi moeten besluiten om afscheid van hem te nemen om hem niet langer pijn te laten hebben. 

Vakantie!

July 30, 2017

Ook onze paarden en pony's gaan vakantie vieren! Daarom is onze manege gesloten van maandag 31 juli t/m zondag 13 augustus. Deze twee weken zijn er dus geen lessen! Het team van Manege Ars Longa wenst iedereen een fijne en zonnige vakantie!

Carrousel Vereniging Changement geeft voorstelling!

June 30, 2017

Op 1 juli a.s. geven onze carrouselgroepen (kids en volwassenen) een mooie voorstelling! Iedereen is welkom om ze te komen aanmoedigen bij ons op de manege. Dus heel graag tot ziens op 1 juli!!

Voor de complete informatie kun je doorklikken op de foto.

Uitslag Onderlinge Dressuurwedstrijd Jeugd

May 20, 2017

De uitslag van de Onderlinge Dressuurwedstrijd voor de Jeugd van zondag 21 mei 2017 is bekend.  Ook zijn onze Winterkampioenen bekend. Iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Als je op de foto klikt, krijg je de uitslag te zien.